Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudom, tudom, régi már ez a Vad Csajok műsor, már nem is adják a TV-ben. Azonban csak most szúrta ki valami a szememet a dologgal kapcsolatban. Megnéztem ezt a videót:

 

link, ha nem menne a videó

 

Aztán rájöttem, hogy ez a csaj, aki a videón a csöcsét és a pináját mutogatja ennek a jóképű, tehetséges valóságshow-hős Majkának, ismerős nekem valahonnan. Íme:

 


Kedves Majka papa, és a műsor további készítői! Talán nem akad elég kurva Budapest utcáin, akiket motivál az, hogy kapnak egy szaros pólót cserébe azért, hogy ország-világ előtt megmutatják fedetlen kebleiket, vállalva azt, hogy majd az apukájuk is nézi este a műsort, és kapnak az arcukba egy jó adag rakott krumplit? Legalább mondtátok volna el, hogy a lány pornós, és nem azt az illúziót keltitek, hogy Majka már megint egy igazi bika, akinek sikerül a lányokat levetkőztetnie, hogy aztán megint egy új "Majka papa a kiráj" firkát bámulhassunk a sarki julcsi-bolt falára odapingálva. Egyébként Janet prostituált is egyben, aki szeretné, nyugodtan hívja fel egy vad buja menetre.


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikum.blog.hu/api/trackback/id/tr11712619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása