Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pornósnak nem mehet ám akárki fia/lánya, ahhoz bizony akár hiszed akár nem tehetség kell, rengeteg gyakorlás, arcmimika. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen képpel néz az ember a kamerába, félelmet, ügyetlenséget, vagy esetleg magabiztosságot sugallva a néző felé, hogy ő megelégedve döngeti a nagymellű szőkét, vagy élvezettel lovagol valakinek a farkán, és nem a stábra tekintget ki, hogy éppen melyik jelenet jön.

 

Aztán vannak olyan is, akiknek a megfelelő magabiztosságuk megvan ugyan, de nem tudnak egy alap nyögést, színészi játékot produkálni, mint például a következő videón szereplő hölgy, akinek mindig eszébe juthat valami nagyon vicces.


Ha már kellőképpen belejöttünk a szakmába, akkor mehet a hülyéskedés:


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikum.blog.hu/api/trackback/id/tr592052933

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az igazi Nemzeti Vágta 2010.06.04. 09:59:06

A hétvégén Gesztiék bemutatják, hogy szerintük milyen a Nemzeti Vágta. Pedig az csak utánzat, az echte magyar huszártempó igazából ilyen: A képek a kosztümös-vicces pornó műfaj zászlóshajójából, a Josefine Mutzenbacher című sorozat második részéb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása