Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdjük azzal, hogy én egy külön fajba tartozom a pornó, és erotikus filmeket néző közönségben. Sokféle dolgot szeretek a pornóban, de mégis hiába vannak szép csajok benne, egy életre el tud riasztani a filmtől, ha valaki rosszul néz bele a kamerába.

A következő kisfilmeken a hölgy(Angelica Heart) elég erőltetetten figyeli az objektívet. Az még belefér, hogy kezdő és nem tudja hogy kell, de kinek szexis egy agyonsminkelt, plasztikázott műcsaj "buja" nézése a kamerába? Valahogy egyáltalán nem megindító látvány. Igazán leszokhatnának már erről a pornófilm rendezők, mert inkább szánalmas színjáték. Persze, ha a többségnek ez kell, az már régen sajnálatra méltó. Azt mondják a magyarok vérprofik a pornóban, pedig Kovi bácsi is sok efféle filmet csinált már, ahol  szabályosan elriasztanak a képernyő elől ezekkel az idióta nézésekkel.

 

 

 

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikum.blog.hu/api/trackback/id/tr851691335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása